15.11.2023
E oficial! Brad Pitt isi prezinta public noua iubita, e prima relatie serioasa dupa divort - FOTO

A stat ceva timp si a cumpanit bine. Este aceasta femeie cu adevarat partenera sa potrivita, in acest moment al vietii sale? Ei bine, se pare ca da. Brad Pitt nu mai este oficial single.

Chipes, bogat si celebru, Brad Pitt este si foarte matur acum. Nu s-a grabit sa-si marturiseasca dragostea, inainte de a fi sigur pe ea.

Desi sunt de aproape un an impreuna, abia acum celebrul actor din „Troia” si „Legendele toamnei” isi asuma public relatia cu frumoasa Ines de Ramon.

Victoria Lungu - alungata din casa de propria fiica: „Era si noapte, ploua afara si eu chiar nu aveam unde sa merg”

Indragostitilor pare ca le merge din plin, sustin apropiatii acestora in Revista People. Unul dintre ei a detaliat, sub protectia anonimatului: „Este prima relatie corecta a lui Brad de la divort. A inceput sa o prezinte drept iubita sa. Este grozav ca il vad si pe el fericit”, lasand sa se inteleaga ca Ines de Ramon il face fericit pe star de un an de zile.

Cei doi au fost surprinsi inca din ianuarie intr-o escapada romantica.

Destinatiile de vacanta preferate ale vedetelor! Locurile de vis unde obisnuiesc sa mearga acestea - FOTO

Paparazzii stau cu ochii pe Ines de Ramon. Tanara iese de obicei in oras singura sau cu prietenele sale.

Relatia promite asadar sa treaca la urmatorul nivel. Declaratiile acestea vin la putin timp dupa ce cuplul a avut prima aparitie publica la cea de-a 12-a gala anuala LACMA Art+Film, festivitate intesata de vedete.

Brad Pitt are 59 de ani, iar Ramon doar 32. Cu toate acestea, cei doi sunt foarte fericiti si pe aceeasi lungime de unda.

Desi cuplul nu a pozat oficial la eveniment, surse ale publicatiei People au dezvaluit ca sunt foarte iubitori unul cu celalalt. Au glumit, au ras, s-au distrat pe cinste la eveniment.

Relatia lor a debutat in noiembrie 2022, cand Brad Pitt si Ines de Ramon au mers impreuna la un concert Bono, alaturi de prietenii actorului, Cindy Crawford, Rande Gerber and Sean Penn.

Articole din aceeasi categorie