13.09.2022
Cele mai frumoase tinute din cadrul ceremoniei inmanarii premiilor „Emmy” - FOTO

In timp ce noi dormeam, in SUA a avut loc unul dintre cele mai importante premii de televiziune „Emmy” - o ceremonie de premiere a celor mai de succes filme, sau mai degraba seriale. Si, avand in vedere ca in prezent serialele au o influenta mult mai mare decat o au filmele de la Hollywood, Emmy este considerat in mod traditional cel mai prestigios eveniment pentru care vedetele se pregatesc cu mult inainte.

Probabil ca ii cunoasteti pe castigatorii din acest an. Sau poate chiar ati vizionat serialele care au castigat. Dar daca nu, noi iti amintim. 

Premiul pentru „Cel mai bun serial dramatic” a fost castigat de „The Heirs”. „Cel mai bun serial de comedie” - „Ted Lasso”, iar cel mai bun mini serial este „The White Lotus”. 

Cu cine vor ramane cainii Reginei Elisabeta. De-a lungul vietii, fosta suverana a avut peste 30 de caini din rasa Corgi

Lee Jong-jae din „The Squid Game” a castigat titlul de cel mai bun actor dintr-un serial dramatic, Zendaya a fost recunoscuta drept cea mai buna actrita pentru rolul sau in „Euphoria”. Pe plan secundar au fost nominalizati Matthew McFadyen din serialul „The Descendants” si Julia Garner din „Ozark”. Potrivit criticilor, cu rolul masculin dintr-un serial de comedie s-a descurcat cel mai bine Jason Sudeikis din „Ted Lasso”, iar cu rolul feminin - Jean Smart din „Tricks”. 

Amanda Seyfried a plecat de la ceremonie cu o statueta pentru cea mai buna actrita in mini serialul „Dropout”. Murray Barlett a primit un premiu similar pentru participarea sa in „White Lotus”. 

Premiile Emmy sunt, de asemenea, o oportunitate excelenta de a vedea cele mai la moda tinute ale celebritatilor, care sunt alese cu mare grija de fiecare data. 

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid! Un apropiat a rupt tacerea despre relatia dintre cei doi: „Incearca sa se cunoasca mai bine!”

Vezi cum arata Victoria Bonya fara filtre si photoshop: „5 zile fara dus, cu dureri insuportabile de cap si nopti nedormite...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie