15.09.2023
Tinuta cu care sotia lui Kanye West i-a oripilat pe trecatori! Bianca Censori continua seria aparitiilor bizare in Italia - FOTO

Ziua si outfitul bizar! Cuplul Kanye West – Bianca Censori i-a ingrozit din nou pe italieni! De data aceasta, paparazzii i-au surprins pe stradutele din Florenta, Italia. 

Nevasta lui Kanye West nu vrea nici in ruptul capului sa se acopere! La sfarsitul lunii august, cei doi soti au fost reclamati la politie pentru indecenta in public. Chiar si asa, Bianca si Kanye continua sa socheze la fiecare aparitie.

In cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, Bianca se plimba pe stradutele din Florenta intr-o bustiera de culoarea pielii si o pereche de pantaloni negri, extrem de scurti. 

Miliardarul Jeff Bezos si logodnica sa, Lauren Sanchez, tinta ironiilor pe net: „Banii nu pot cumpara bunul-gust” - FOTO

Kanye, asa cum ne-a obisnuit deja, a iesit cu o bluza infasurata pe cap, iar internautii i-au transmis ca seamana cu un „elefant”. 

Bianca si Kanye, care erau insotiti de garzi de corp, au intrat in mai multe magazine din Florenta. Trecatorii cu care cei doi s-au intersectat pareau pur si simplu socati de tinuta revelatoare a sotiei lui Kanye.

Imaginile s-au viralizat rapid pe retelele de socializare. „Arata ca niste vagabonzi”, „De ce li se permite sa iasa asa din casa?” „Asta nu e fashion!”, „Ce se intampla in 2023? De ce e fashion sa umbli aproape dezbracata?”, au scris cativa dintre internauti.

Un prieten apropiat al Biancai si-a exprimat recent ingrijorarea si a facut cateva declaratii pentru Daily Mail.

„Este blocata si prietenii ei incearca sa o salveze, dar nimeni nu poate din cauza blocadei lui Kanye. Toata lumea este extrem de ingrijorata. Nu asa este ea. Ea este o persoana incredibil de deschisa si plina de viata. Nu este genul care sa isi tina gura inchisa. Dar ea nu are pe nimeni in acest moment si este infricosator”, a spus sursa.

Persoana din interior a mentionat-o pe fosta sotie a cantaretului, Kim Kardashian, si modul in care acesta i-ar fi influentat alegerile vestimentare in timpul relatiei lor. Divortul fostului cuplu a fost finalizat la sfarsitul anului trecut, in noiembrie 2022. 

Horoscop 15 septembrie 2023. Zodiile care primesc a doua sansa in dragoste

„Kanye incearca sa o transforme pe Bianca intr-o versiune radicalizata a lui Kim. Diferenta este ca atunci cand Kim era cu Kanye, acesta era respectat in lumea modei. De atunci a pierdut acest respect”, a declarat sursa potrivit Daily Mail.  

„Bianca stia in ce se baga cand a inceput sa se intalneasca cu Kanye. Dar ea l-a gasit fermecator”, a mai adaugat prietenul Biancai.

Articole din aceeasi categorie