10.10.2023
Catalin Botezatu a revenit la Chisinau! Ce a povestit Diana Ballerini despre celebrul designer: „Este iubirea vietii mele. Cred ca este unicul barbat care...” - VIDEO

De la Paris direct la Chisinau. Este vorba despre ultima colectie a celebrului designer, Catalin Botezatu, prezentata in cadrul unei expozitii fashion la Chisinau. Alaturi de el, si designerii nostri au prezentat colectiile de toamna, unele pline de culoare si stil. Despre eveniment, dar si ce parere are Catalin Botezatu despre stilul moldovencelor, urmareste in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Sunt 2 colectii, una pentru femei si alta pentru barbati. Aia pentru femei vine direct de la Paris. Se numeste „Colors” pentru ca este foarte colorata. O colectie indrazneata care o prezint dupa Paris direct la voi”, a mentionat Catalin Botezatu, designer vestimentar.

Se declara un designer complet si complex, tocmai de asta pune accent pe fiecare detaliu cand este vorba despre creatiile sale. „Eu nu fac niste simple prezentari. Totul este intr-o armonie totala: muzica, proiectie. Asa sade bine unui designer”, a spus Botezatu.

Theo Rose reactioneaza dupa ce a plans la Vocea Romaniei, in urma unui schimb de replici cu Irina Rimes

Are o slabiciune pentru moldovence si recunoaste ca sunt unele dintre cele mai stilate femei: „Moldovencele sunt cele mai frumoase femei ever pentru ca lucrez cu ele si la Paris si la New York. Sunt foarte inalte”.

Apreciaza moldovencele, dar si el la randul sau este indragit de femeile din tara noastra. „Este iubirea vietii mele. Cred ca este unicul barbat la care eu un pot sa renunt sa-l admir. M-a vizitat, mergem si la cina. Chiar m-a laudat”, a spus femeia de afaceri Diana Ballerini.

Cu o colectie in nuante de alb si negru a venit de peste Prut, designerul Bianca Ripan.

S-a aflat adevaratul motiv al despartirii dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: „El era deja…”

Colectia de blanuri naturale a fost una dintre cele mai apreciate. „Sunt cele mai stilate paltoane care exista in lume”, a povestit Svetlana Barbarova, femeie de afaceri.

A fost admirata si o colaborare frumoasa dintre creatoarea de palarii Iuliana Chirosca si designerii autotoni.

Articole din aceeasi categorie