10.10.2023
S-a aflat adevaratul motiv al despartirii dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau: „El era deja…”

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau este parca desprinsa dintr-o telenovela. Dupa mai multe despartiri si impacari, cei doi au decis ca este mai bine sa mearga pe drumuri separate, insa abia acum s-a aflat adevaratul motiv al rupturii dintre ei.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au trait o poveste de dragoste tumultuoasa, timp de trei ani. Recent, cei doi au decis sa puna punct relatiei, fara sa dea prea multe detalii despre separarea lor. Ei bine, acum s-a aflat adevaratul motiv al despartirii.

Care este, de fapt, motivul pentru care Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau

Au iesit la iveala detalii despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Se pare ca afaceristul si-ar fi gasit alinarea in bratele altei femei, la trei zile de la separare, au dezvaluit surse din anturajul blondinei.

Theo Rose reactioneaza dupa ce a plans la Vocea Romaniei, in urma unui schimb de replici cu Irina Rimes

„Gabi s-a afisat cu alta femeie la trei zile de cand se certasera! Asta desi jura ca o iubeste profund pe Bianca si le spunea prietenilor ca e ea nebuna si exagerata cu gelozia. Ei bine, iata ca ea a avut dreptate. Daca el era deja in bratele altei femei, la doar trei zile de la despartire, va dati seama ca el si femeia respectiva se vedeau si pe vremea in care el era cu Bianca. Nu mai exista cale de impacare, ea chiar il uraste”, a declarat o persoana apropiata celor doi, pentru cancan.ro.

La polul opus, Gabi Badalau neaga orice aventura amoroasa cu o alta femeie, precizand ca a fost alaturi de cei doi copii la nunta care a avut loc in locatia familiei sale din Bragadiru.

„Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni”, a declarat Badalau pentru sursa mentionata.

Bianca Dragusanu a rupt orice legatura cu fostul partener, se pare ca aceasta i-ar fi dat block si nu vrea sa mai auda de el.

Horoscop 10 octombrie 2023. Zodia care are dificultati financiare

„L-a blocat peste tot. Intre ei nici macar comunicare nu mai exista”, a adaugat aceeasi persoana, pentru sursa citata.

Articole din aceeasi categorie