10.10.2023
Theo Rose reactioneaza dupa ce a plans la Vocea Romaniei, in urma unui schimb de replici cu Irina Rimes

Zilele trecute s-a iscat un adevarat scandal in mediul online, dupa ce Theo Rose a avut un schimb de replici destul de dur cu Irina Rimes, in urma caruia artista a izbucnit in plans in cele din urma si totul s-a vazut la Vocea Romaniei. Irina Rimes a fost extrem de criticata de internauti dupa ce Theo Rose a rectionat astfel si a fost consolata de catre Pavel Bartos.

Theo Rose si Irina Rimes si-au disputat o concurenta, insa gestul facut de Irina, luata de val, nu a fost tocmai fair play, desi ulterior a zis ca nu vrea sa insinueze asa ceva. Fiind o artista extrem de versatila, Theo Rose canta toate stilurile muzicale, inclusiv manele, si nu s-a ferit sa spuna ca a cantat de multe ori la nunti.

Theo Rose: „Andreea (n.red. concurenta), imi place ca in sfarsit gasesc alti oameni ca mine si mi se pare ca in sfarsit lumea mea devine acceptata, normal. Eu ma bucur ca vad alti oameni care de acum incolo o sa faca asta, ce am facut si eu, sa imprastie din lumea asta cu sclipici”.

Irina Rimes: „Adica ce? Vrei s-o duci in lautarie?”

Theo Rose: „Nu. Asta ai inteles tu din lumea mea? Ma ataca acum, pentru ca cu asta o sa ma atace… ca n-avem ce sa facem. Asta e crucea noastra!”, a fost schimbul de replici dintre Irina Rimes si Theo Rose, difuzat zilele trecute la TV.

Horoscop 10 octombrie 2023. Zodia care are dificultati financiare

Intr-un final, Theo Rose nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi, in timp ce Pavel Bartos a imbratisat-o, incercand sa o consoleze.

Dat fiind ca Theo Rose are o comunitate imensa in social media, fanii au reactionat imediat ce artista a postat primele imagini din editia de vineri, cand s-a produs discutia dintre ea si Irina Rimes. Internautii au fost impresionati atat de lacrimile artistei, cat si de faptul ca, desi are mereu vorbele la ea, Theo Rose a ramas fara replica la un moment dat, afectata de cuvintele Irinei.

Drept urmare, Theo Rose a simtit nevoia sa clarifice lucrurile, explicand ce s-a intamplat, de fapt, in acea seara si de ce a izbucnit in plans.

Sia, aparitie rara in public la cateva zile dupa ce a recunoscut ca suferit un lifting facial. Artista, de nerecunoscut - FOTO

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situatia, eu n-am plans din cauza Irinei. Ce vedeti voi acolo e o frantura, dupa ore intregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte si spunem lucruri. Mie si despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot parea intr-un fel. Dar sa stiti ca noi intre noi tot timpul verificam. Se intampla sa mai scoti un rahat pe gura atunci cand vrei sa combini un concurent sa vina in echipa ta sa zici ceva care sa nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodata nu am plecat suparati, ca nu e despre asta si m-a surprins ca s-a creat asta. Eu n-am plans din cauza Irinei si ati vazut ca ea la final a venit la mine sa verifice si i-am spus ca na, ca s-au adunat si la mine niste frustrari, sunt niste lucruri care ma dor si pe mine si daca m-ai atins acolo dau o lacrima. N-am intentionat sa plang. M-a emotionat si imbratisarea lui Pavel, ca ei toti stiu, noi asta facem cat stam cu spatele la scena, ne povestim, ne legam de tot felul de subiecte, dar pot sa va garantez ca nu s-a intamplat nimic din rautate, mie imi place de Irina, ei ii place de mine”, a povestit Theo Rose, intr-un film postat pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie