25.08.2023
Ca o adevarata frantuzoaica! Katy Black a pozat alaturi de sotul ei, langa Turnul Eiffel - FOTO

Katy Black a pornit de cateva zile intr-o escapada de neuitat prin Europa.

Dupa ce alaturi de sotul ei, sora, dar si frate, au vizitat Ungaria, cei 4 au ajuns de curand la o noua destinatie. Este vorba despre Franta, Paris.

Bloggerita nu a ratat ocazia de a vizita cele mai importante atractii turistice ale capitalei Frantei. Totodata, aceasta si-a facut, bineinteles, si fotografii pe fundalul carora se vede renumitul Turn Eiffel.

Ca o adevarata frantuzoaica, Katy Black si-a demostrat abilitatile stilistice prin intermediul tinutei total black pe care a purtat-o in imagini. Piesa de rezistenta a look-ul au fost manusile care i-au adaugat un plus de delicatete si chic.

„Frumuseilor”, „Wow”, „Frumosi”, „Vreau si eu”, „Ador asa fotografii”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-au primit Cristian si Katy.

Noi detalii despre starea de sanatate a Iulianei Beregoi! Ce a povestit interpreta dupa internarea in spital - FOTO/VIDEO

Se pare ca sotii Cristian Cebotari si Katy Black au facut o traditie din a face fotografii de cuplu langa Turnul Eiffel. Si in luna decembrie a anului 2021, cei doi au realizat o fotografie asemanatoare.

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 460 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

„Atat de mult vreau sa te vad...”! Anastasia Nichita - mesaj emotionant dedicat fratelui sau care nu mai este in viata - FOTO

Articole din aceeasi categorie