14.03.2022
Brand-ul H&M doneaza 1,5 milioane de euro pentru a ajuta victimele razboiului din Ucraina

H&M Group doneaza 1,5 milioane de euro pentru a sprijini Ucraina. Donatiile vor fi redirectionate catre organizatiile UNHCR si UNICEF.

Donatiile catre Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR) vor oferi oportunitatea de a sprijini activitatea in sfera protectiei, garantiei vietii si asigurarea nevoilor de baza.

Din donatii se va procura apa potabila, produse de igiena, haine, dar se va acorda si sprijin psihologic celor care au nevoie.

Rapperul Morgenstern a lansat un videoclip in care canta despre razboiul din Ucraina: „Vrem pace, vrem prietenie” - VIDEO

H&M a mentionat ca va dona 150 de milioane de coroane suedeze (aproximativ 14 milioane de euro). Din 150 de milioane de coroane suedeze, 75 de milioane vor fi rambursate de organizatia „Salvati Copiii”, iar 75 de milioane - „Crucii Rosii”.

Si alte brand-uri cunoscute in intreaga lume au donat Ucrainei. Printre ele se numara Balmain, Balenciaga si Louis Vuitton.

„Un milion de euro va fi donat imediat catre UNICEF pentru a veni in sprijinul copiilor si familiilor afectate de conflictul din Ucraina.”, a declarat brandul de lux Louis Vuitton, intr-un comunicat de presa.

Regizorul Timur Bekmambetov urmeaza sa filmeze un film documentar despre razboiul ruso-urainean. Acesta a catalogat situatia de acolo - „Un dezastru grandios”

Articole din aceeasi categorie