03.03.2022
Bella Hadid, imbracata din cap pana-n picioare in denim la Saptamana Modei de la Paris. Modelul a aratat spectaculos - FOTO

Se pare ca denimul este materialul vedeta al momentului. Bella Hadid a purtat a imbracat o tinuta nonconformista la Saptamana Modei de la Paris,  realizata numai din denim. Evident, modelul a ”defilat” pe strazile orasului francez si toate privirile au fost atintite asupra ei.

Bella Hadid, in varsta de 26 de ani, a fost surprinsa miercuri imbracata intr-o rochie din denim de culoare inchisa, destul de mulata pe silueta ei de invidiat. Cu un singur umar si cu o cusatura infasurata in jurul corpului, piesa eleganta a pus-o in evidenta pe aceasta.

Scarlett Johansson: „Ador sa port rosu”. Ce nu lipseste niciodata din garderoba starului „Avengers”

Bella Hadid a pus sub rochia spectaculoasa un tricou albastru, iar picioarele si le-a acoperit cu o pereche de ciorapi lungi, negri. De asemenea, modelul a asortat totul cu o perche de cizme pana la genunchi, o geanta de un galben mustar, de care atarna o sapca in dungi si o perche de ochelari de soare. 

Bella Hadid este foarte implicata atunci cand vine vorba despre sanatatea si bunastarea ei. Intr-un videoclip postat pe contul sau de TikTok, supermodelul le-a aratat fanilor cum reuseste isi petrece timpul liber. Aceasta a inceput cu un antrenament la sala, ulterior continuandu-si rutina cu o ceasca de ceai, iar apoi s-a relaxat intr-o sauna. Mai mult, Bella a avut parte de un tratament injectabil cu vitamine. 

Bella a vorbit despre importanta meditatiei, a terapiei si a sportului atunci cand vine vorba despre sanatate. „Este un cliseu dintr-un motiv, pentru ca este un fapt care functioneaza”, a remarcat ea. Mai mult, aceasta a vorbit si despre faptul ca nu consuma alcool. „Nu simt nevoia sa beau alcool pentru ca stiu cum ma va afecta la 3 dimineata, cand ma trezesc cu o anxietate ingrozitoare, gandindu-ma la acel lucru pe care l-am spus acum cinci ani cand am absolvit liceul.”, a mai spus modelul.

Renumita casa de moda Balenciaga - solidara cu Ucraina! Pagina renumitului brand a intreprins actiuni surprinzatoare pentru a-si demonstra suportul - FOTO

Articole din aceeasi categorie