20.02.2024
A fost poreclita „cea mai simpatica grasuta de la Hollywood”, iar acum e de nerecunoscut! Cum arata Melissa McCarthy dupa ce a slabit considerabil - FOTO

A fost poreclita „cea mai simpatica grasuta de la Hollywood” si ne-a facut sa radem in hohote alaturi de Sandra Bullock in comedia „Captura la dublu”. Melissa McCarthy a inceput in urma cu cativa ani un proces de slabire si pare sa nu se mai opreasca. Actrita a slabit considerabil, iar fanii sunt uimiti de felul in care arata in prezent.

​In ultimii ani, Melissa McCarthy a trecut printr-o transformare uluitoare. Actrita a topit kilogram dupa kilogram dupa ce a decis sa adopte un stil de viata sanatos si sa faca miscare.

Desi au fost voci care au spus ca s-a operat sau ca a apelat la un medicament controversat, Melissa a marturisit ca rezultatele au inceput sa apara dupa ce si-a schimbat complet stilul de viata, dar si modul de a gandi.

Horoscop 20 februarie 2024. Zodiile care au parte de noroc in afaceri

„Am slabit datorita unei diete bogate in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei. In plus, am inceput sa nu ma mai stresez si asta m-a ajutat enorm!”, declara actrita pentru Daily Mail. McCarthy a subliniat importanta sanatatii mintale in tot acest proces.

Recent, Melissa a postat o fotografie pe contul de Instagram, acolo unde are peste 12 milioane de fani, alaturi de sotul ei, Ben Falcone.

Actrita in varsta de 53 de ani si-a uimit fanii dupa ce a aparut intr-o salopeta mulata din paiete.

„Coco Chanel a spus odata: "Inainte de a iesi din casa, uita-te in oglinda si da-ti jos cel putin un lucru". Eu nu sunt Coco Chanel. Eu zic sa ne punem pe noi! Look-ul de aseara pentru petrecerea de vizionare @rupaulsdragrace cu @adamshankman si @benjyfalcone!!!”, a scris Melissa in dreptul pozei care a adunat numeroase comentarii.

Are sau nu iubita? Marej povesteste despre noua etapa din viata lui: „De asta am decis ca...” - VIDEO

„Wow, cat de bine arati Melissa!”, „Femeia asta e o comoara nationala!”, „Arati fabulos!”, „Incredibil, cat ai slabit! Arati minunat!”, „Intotdeauna ai aratat fantastic, indiferent de greutate”, i-au scris unii dintre internauti.

Melissa este casatorita cu actorul si regizorul american Ben Falcone din 2005. Cei doi au doua fiice: Vivien si Georgette.

Articole din aceeasi categorie