31.05.2021
Asteptari vs Realitatea! Cum arata rochiile de mireasa cumparate din magazine online chinezesti

Cineva nu se poate decide sa comande nici macar o geanta in magazinele online, in timp ce altcineva cumpara fara teama online chiar rochii de mireasa.

Este adevarat, uneori realitatea este foarte diferita de asteptari, iar rochia de mireasa se dovedeste a fi complet diferita de imaginea frumoasa. Iata cele mai urate rochii de mireasa cumparate de pe Alliexpress.

Rochia rafinata, magulitoare, s-a dovedit a fi piese de satin alb cu aspect dubios, cusute la intamplare. 

Fata a vrut sa repete tinuta lui Carrie Bradshaw, dar in realitate, copia tinutei iconice nu seamana deloc cu originalul de parca ar fi o foaie sifonata.

Iar aceasta rochie de mireasa transforma silueta intr-un dreptunghi si, in plus, aluneca in jos.

Dantela delicata, insertii transparente si o silueta stransa sunt „caracteristici” excelente pentru o rochie de mireasa. Dar realitatea s-a dovedit a fi dura - de fapt, in aceasta rochie poti sa infatisezi o mireasa de Halloween.

Alta mireasa a avut ghinion cu aceeasi rochie - nu numai ca tinuta ei arata foarte sifonata, dar s-a dovedit a fi nu alba, ci verde!

Si inca o „capodopera” din dantela. 

Iar aceasta mireasa a visat un look boho-chic de nunta si nici nu a banuit ca va deveni proprietara unui servetel imens de pe televizor al bunicii in locul unei rochii.

Cineva a smuls brutal jumatate din maneca rochiei. 

Aceasta rochie de mireasa are atat de mult tifon, incat proprietara sa cu siguranta nu va ramane fara plase de tantari vara.

Se pare ca scolarii au participat la crearea acestei „capodopere”.

Aici probabil vanzatorii magazinului online au pus o rochie alba aleatorie, pentru ca ceea ce trebuia sa vina nu seamana nici pe aproape cu ce a primit cumparatorul. 

Dar tu ai risca sa comanzi rochia de mireasa online? 

Articole din aceeasi categorie