09.09.2022
Asa tata, asa fiu! Jude Law, impreuna cu Raff Law, au devenit ambasadorii brandului Brioni - FOTO/VIDEO

Recent, casa de moda italiana Brioni a prezentat o campanie publicitara noua pentru sezonul toamna-iarna 2022-2023. Iar in calitate de ambasadori ai noii colectii au fost actorul Jude Law si fiul sau Raff. Imaginile au fost publicate pe contul oficial de Instagram al brandului. 

Aceasta este a doua oara cand Jude si Raff pozeaza impreuna pentru campania publicitara a brandului Brioni. De asemenea, casa de moda a remarcat faptul ca publicitatea si lucrarile renumitului fotograf Annemarieke van Drimmelen subliniaza carisma fascinanta a actorului si iscusinta croitorilor Brioni.

Tina Karol - sedinta foto exclusiva pentru revista Vogue! Artista a pozat pe strazile din Tokyo - FOTO

In plus, Jude Law si Rafferty Law au aparut adesea la evenimente mondene in costumele acestei case de moda italiene, ceea ce de asemenea a fost un PR bun pentru brand. Caci, la urma urmei, Jude Law este cunoscut si pentru gusturile sale delicate si capacitatea de a combina cele mai nepotrivite articole vestimentare in asa fel incat intr-un final sa fie o tinuta perfecta. 

Dupa mult timp, paparazzi i-au surprins pe Kendall Jenner si Devin Booker impreuna. Vezi ce tinute au purtat vedetele - FOTO

„Jude si Raff au dovedit inca o data ca se potrivesc perfect pentru Brioni, deoarece ambii reprezinta aspecte diferite a ceea ce inseamna sa fii un gentleman modern”, a afirmat Norbert Stumpfl, director de design Brioni.

Insusi actorul i-a multumit fotografului Annemarieke van Drimmelen, mentionand ca se simte foarte confortabil atunci cand lucreaza cu ea.

Dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a, Netflix suspenda filmarile celui de-al saselea sezon al serialului „The Crown”

„Ea mi-a aratat cum mai poate fi relatia mea cu Raff. Ne-am simtit in largul nostru pe platoul de filmare, purtand Brioni”, a spus Jude Law. 

Iar Raff a recunoscut ca i-a placut sa imbrace aceste costume confortabile si frumoase. 

Articole din aceeasi categorie