09.09.2022
Dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a, Netflix suspenda filmarile celui de-al saselea sezon al serialului „The Crown”

Recent, a devenit cunoscut faptul ca filmarile celui de-al saselea sezon al serialului „The Crown” au fost suspendate dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a. Serialul este difuzat pe Neflix si dedicat vietii fostei Regine a Marii Britanii.

In sezonul sase, ar trebui sa se povesteasca despre domnia ei din anii 2000, precum si despre cresterea printilor William si Harry. Deocamdata nu exista nici o declaratie despre amanarea premierei celui de-al cincilea sezon, care este deja filmat. Acesta era asteptat sa fie difuzat pe 5 noiembrie. 

Regina Elisabeta a II-a: viata ei in imagini. Fotografii nemaivazute pana acum aranjate cronologic - FOTO

Serialul a fost creat de Peter Morgan si produs de Left Bank Pictures si Sony Pictures. Actorii Jonathan Pryce si Elizabeth Debicki urmeaza sa joace rolul Printului Philip si Diana, in timp ce Leslie Manville va juca rolul Printesei Margaret. 

La doar 16 ani, are doua afaceri! Cristian Frunze creeaza cursuri pentru diferite domenii si deja stie exact ce isi doreste: „Vreau sa fiu milionar pana la 20 de ani” - VIDEO

Imelda Staunton, nominalizata la Oscar, o va juca pe Regina Elisabeta a II-a in sezonul al cincilea, in locul lui Olivia Colman.

Articole din aceeasi categorie