09.09.2022
Tina Karol - sedinta foto exclusiva pentru revista Vogue! Artista a pozat pe strazile din Tokyo - FOTO

Cantareata ucraineana in varsta de 37 de ani, Tina Karol a pozat in exclusivitate pentru Vogue Ukraine pe strazile din Tokyo. Acest lucru a fost raportat pe pagina oficiala a revistei de Instagram. Vedeta a pozat in tinute luxoase si elegante de la marca ucraineana „Lever Couture”. 

In Japonia, recent a fost prezentata o noua colectie a marcii „Lever Couture”, in cadrul careia Tina Karol a interpretat piesele din proaspatul sau album muzical LELEKA. Colectia include 23 de tinute care reflecta legatura dintre trecut si prezent, speranta, familie si unitate culturala. 

Nunta ca in povesti! Alina Plingau s-a casatorit. Vezi ce rochii deosebite a purtat trainera de bune maniere pentru marele eveniment - FOTO

Tina Karol a imbracat doar cateva tinute din toata colectia. Vedeta a imbracat o rochie pufoasa, translucida, intr-o nuanta fucsia, cu maneci voluminoase si un decolteu adanc. Parul cantaretei a fost strans ingrijit, iar machiajul era unul natural, de seara. 

6 semne zodiacale care te ajuta sa treci mai usor peste momentele grele

De asemenea, Tina a imbracat o rochie aurie cu trena si o rochie transparenta cu o fanta adanca pe coapsa. 

Regina Elisabeta a II-a: viata ei in imagini. Fotografii nemaivazute pana acum aranjate cronologic - FOTO

„In Japonia, Tina Karol a devenit vocea colectiei brandului ucrainean, cu un renume mondial „Lever Couture”, la care au lucrat designerul Lesya Verlingieri si directorul de creatie al casei de moda franceza Mugler - Nicola Formichetti”, au mentionat reprezentantii revistei Vogue. 

Articole din aceeasi categorie