20.06.2023
„Alchimia cosmica” - inspiratia Marinelei Bezer pentru cea mai noua sedinta foto! Bloggerita si-a uimit fanii cu niste poze de exceptie - FOTO

Marinela Bezer este o bloggerita destul de apreciata de urmaritorii sai, aceasta isi uimeste de fanii de fiecare data cand posteaza ceva, de aceasta data a avut o sedinta foto mai neobisnuita.

„Cosmic alchemy. Swipe till the end to see my inspiration for these photos”, in traducere din engleza „Alchimia cosmica. Glisati pana la sfarsit pentru a vedea inspiratia mea pentru aceste fotografii”, a scris bloggerita pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat si cateva fotografii de la ultima sa sedinta foto dintr-o padure.

Bloggerita a fost inspirata de alchimia cosmica si a incercat sa reproduca imaginea pe care a postat-o in feed.

Andreea Balan, indragostita si fericita! Iubitul cantaretei este un cunoscut sportiv, cu 9 ani mai tanar - FOTO

Marinela a optat pentru o tinua de culoare gri perlat, un corset si o fusta care ii conturau frumos formele. De asemenea, bloggerita si-a completat tinuta cu o pereche de de ochelari de culoare neagra, o pereche de cercei supradimensionati si la gat un pandantiv.

Postarea in doar o zi a strans peste 12 mii de aprecierei , iar in descrierea postarii publicate de Marinela, comentariile nu au intarziat sa apara.

„Ramai puternica! Va fi diferit, dar totusi bine!” Marcela Paladi - mesaj emotionant pentru familie si prieteni - FOTO/VIDEO

„Obsedata de pozele astea”, „Rochia asta,. Esti superba”, „Foarte atractiva”, „Ador”, sunt cateva dintre mesajele internautilor.

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram si 5 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

Prima sedinta foto in 5! Maggy Platon a publicat fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei copii - FOTO

Articole din aceeasi categorie