02.12.2022
Nicolle Trifan a implinit 25 de ani! Vezi ce destinatie a ales pentru a-si sarbatori aceasta zi speciala: „Flori niciodata nu mi-am cumparat singura” - FOTO/VIDEO

2 decembrie - o zi importanta in viata lui Nicolle Trifan. Antrenoarea de fitness astazi implineste 25 de ani. Si de aceasta data, tanara a decis sa nu-si sarbatoreasca aniversarea in Republica Moldova. 

Ieri, tanara a publicat un story in care o vedem la aeroport. Aceasta a mentionat ca va zbura de una singura pentru prima data in viata ei. „Sa sarbatorim”, a remarcat antrenoarea de fitness. 

Asadar, in acest an, Nicolle isi va sarbatori ziua de nastere la Milano, Italia. „Fetele care va aflati la Milano si aveti chef de o plimbare, va rog dublati mesajele, v-am pierdut”, a scris tanara.

Ziua Romaniei pe retelele de socializare! Vezi cum au felicitat vedetele de la noi, romanii de pretutindeni - FOTO/VIDEO

Dupa ce a ajuns la hotel, s-a acomodat, s-a odihnit putin, tanara a decis sa mearga la o plimbare prin centrul orasului. Si daca tot e ziua sa de nastere, Nicolle si-a cumparat un buchet de trandafiri rosii. „Flori niciodata nu mi-am cumparat singura. Hai sa mai sarbatorim odata”, a glumit tanara. 

Tot la Milano, Nicolle s-a intalnit cu o prietena de-a sa. Este vorba despre Marinela Bezer. „O intalnire neasteptata”,a mentionat antrenoarea. 

Mai multe prietene si urmaritoare au felicitat-o pe Nicolle cu aceasta zi speciala. „La multi ani”, a scris Tatiana Koberidze. 

Ordine in casa, inseamna ordine in minte! Specialiste in organizarea spatiului ne sugereaza cum putem aranja lucrurile in casa astfel incat sa avem o stare mai buna de spirit, sambata la iSanatate - VIDEO

„La multi ani frumosi si succes la infinit!”, „La multi ani frumosi”, „La multi ani fericiti si sanatosi. Multe realizari si vise implinite”, „La multi ani draga Nicoleta”, „La multi ani, femeie frumoasa!”, „Happy birthday”, au scris abonatii sai. 

Sarbatoare mare in familia lui Tany Vander! De ziua de nastere a sotului sau, bloggerita l-a surprins cu un tort de milioane: „Te iubim” - FOTO/VIDEO

Cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala, Nicolle Trifan se bucura de un numar mare de urmaritori pe Instagram de circa 135 de mii de persoane.

Articole din aceeasi categorie