08.05.2023
La nunta, de ziua ei de nastere! Vezi cum a fost felicitata la miez de noapte, actrita Victoria Rosca - VIDEO

Ieri, actrita Tamara Virlan a fost soacra mare. Fiul acesteia s-a casatorit si a organizat astfel o nunta frumoasa, unde au fost invitati nenumarati oameni de arta de la noi, printre care si Victoria Rosca.

Victoria a sarbatorit impreuna cu prietena sa, Tamara, dar si alaturi de alte vedete de la noi, precum: Gabriel Nebunu, Tatiana Martin, Ion Juglea.

Si pentru ca au vrut sa-i organizeze o aniversare de neuitat, la ora 00:00, invitatii au surprins-o pe Rosca, cantandu-i „Multi ani traiasca”.

„Azi e ziua sefului!”. Actorul si regizorul Petru Hadarca isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi ce mesaj i-a transmis Anatol Durbala - FOTO

De asemenea, actrita a avut parte de o multime de baloane, dar si de o felie de tort din care a suflat o lumnare.

„La multi ani, Vica!”, a scris Tatiana Martin in descrierea unui video pe care l-a filmat in timp ce Victoria Rosca era felicitata.

Victoria Rosca este actrita si autoarea proiectului „Zambarele”. Aceasta e casatorita cu Viorel Vacari. Cei doi sunt parintii lui Ovidiu-Alexandru.

Imagini exclusive de la nunta Marinelei Bezer! Bloggerita a publicat video-ul oficial de la marele eveniment: „Sunt atat de incantata sa impartasesc cu voi cea mai fericita zi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie