05.04.2022
Un medic si o asistenta s-au casatorit printre ruinele din Harkovul bombardat. Au atras atentia intregii lumi cu ceremonia lor inedita - FOTO/VIDEO

Un medic si o asistenta din Ucraina au reusit sa atraga atentia intregii lumi asupra situatiei dificile din Harkov. Au facut asta cu ajutorul unei sedinte foto pentru celebrarea nuntii lor inedite. Ceremonia s-a tinut intr-o statie de metrou unde s-au adapostit o multime de oameni, iar pozele s-au facut printre ruinele orasului, intre cladiri bombardate si masini distruse.

Nastya Gracheva lucra ca asistenta intr-o clinica de oncologie, iar Anton Sokolov era medic inainte de invazia rusa in Ucraina. De la inceputul razboiului, cei doi s-au transformat in adevarati ingeri pentru cei raniti, fiind voluntari pentru cei care au nevoie de tratamente si ajutor medical, scrie Daily Mail.

Anton si Nastya s-au casatorit si au vrut sa transmita un dublu mesaj: sa faca publice atrocitatile din orasul lor si sa arate si ca viata merge mai departe. Lacrimile lor au avut astfel doua sensuri. Tanara a purtat rochie alba, voal si coronita de flori. Nu a uitat nici de buchetul de mireasa. I-a imprimat tinutei o parte din personalitatea ei, astfel incat a completat-o cu geaca, pantaloni de piele si bocanci. Si mirele ei a urmat aceeasi linie a unor haine cu tendinte rock.

Ksenia Sobchak a revenit in Rusia! Jurnalista a ramas socata cand a vazut ca din numele ei au fost infaptuite „actiuni murdare si un nou partid politic” - FOTO

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Articole din aceeasi categorie