26.07.2022
„Trei ani mai tarziu”! Vezi cat de mult a crescut fiica lui Maxim Galkin si a Allei Pugacheva, Liza in varsta de 8 ani - VIDEO

Comediantul Maxim Galkin a impartasit in mediul online un videoclip de familie cu fiica sa Liza. In cadru filmuletului fata a repetat masajul amuzant pe care l-a facut tatalui ei in urma cu trei ani. 

„Masajul de la Liza trei ani mai tarziu. Iulie 2019 vs iulie 2022”, a semnat comediantul clipul. Ambele videoclipuri au fost filmate in acelasi loc.

Filmuletul a starnit emotii pozitive in randul abonatilor, printre care s-au numarat si vedete din show-business. „Liza este o draguta”, a spus Irina Saltykova. „Mica printesa”, a adaugat interpretul Dimash Kudarbeigen.

„Ce draguta este!”, „De aceea toti tatii isi iubesc fiicele! Eu si sotul meu avem patru copii. Dintre acestia, doua sunt fete. Si cel mai interesant lucru este ca fiicei ii place sa stea mereu alaturi de el.”, au scris si alti utilizatori.

Un fost coleg de-al lui Alexei Navalinii a aflat unde se ascunde acum amanta lui Putin, Alina Kabaeva. Afla detalii

Maxim Galkin este un umorist, parodist, prezentator TV, actor si cantaret rus. A devenit cunoscut in prima jumatate a anilor 2000 in calitate de parodist si umorist, dar si ca prezentator al emisiunii „Cine vrea sa fie milionar?” de la Pervii Kanal, pe care a condus-o din 2001 pana in 2008. Artistul este casatorit cu Alla Pugacheva si impreuna acestia au doi copii.

Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Cleopatra Stratan! Interpeta vorbeste singura cu ea. Edward Sanda: „Eu cand am auzit-o prima data m-am speriat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie