06.02.2023
Te topesti dupa ea! Tatiana Nastas - primele imagini cu chipul fiicei sale, Leila! Vezi fotografii adorabile cu prezentatoarea PRO TV si fetele sale - FOTO

Pe data de 5 ianuarie 2023, prezentatoarea Tatiana Nastas a adus pe lume cel de-ai doilea copil al sau. Este vorba despre o fetita adorabila pe nume Leila.

La o luna dupa ce a devenit din nou mamica, Tatiana a decis sa organizeze o sedinta foto impreuna cu fiica sa mai mare Diana, dar si cea mai mica, Leila.

Daca pana acum Nastas a evitat sa le arate internautilor chipul Leilei, de aceasta data jurnalista a decis ca este timpul potrivit de a le face tuturor cunostinta cu micuta.

„Cand inca nu te cunosteam, ma tot intrebam cum poate sa-si iubeasca o mama, copiii, in egala masura. Acum fix o luna am aflat cum. Te ador, fetita mea.”, a mentionat Tatiana Nastas in descrierea unei fotografii in care isi tine la piept fiica care doare.

A adus un nou succes tarii noastre! Mister Planet 2022, Adrian Lefter - mandru de elevele sale care au castigat premii la unul dintre cele mai importante concursuri internationale din Georgia - VIDEO

De asemenea, aceasta a publicat si o fotografie in care le putem vedea pe Diana si Leila impreuna.

„Soarele si luna, al meu cosmos.”, a mentionat Nastas sub fotografia cu fiicele ei.

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor PRO TV. Pe 28 mai 2016, Tatiana Nastas s-a casatorit cu Augustin Nastas. Impreuna, ei au doua fetite: Diana, in varsta de trei ani si Leila de doar o luna.

E indragostit nu doar de muzica! Ce spune Andriano Marian despre iubita lui, dar si ce planuri profesionale are: „Va fi o colaborare cu cea mai puternica orchestra din lume, ii ceva big de tot” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie