10.04.2023
Are un job stabil la birou, dar reuseste sa lanseze piese noi! Satoshi: „Eu is nebun dupa muzica” - VIDEO

Interpretul Satoshi, sau cum il mai cunoaste publicul, Vlad Sabajuc, a fost invitatul emisiunii O Seara Perfecta si a povestit despre cariera sa in muzica dar si ce alte activitati practica.

Satoshi a marturisit ca este plin de activitati:„Eu sunt obosit dupa turneu si maine iar ma pornesc la drum si nu stiu cand ne-om odihni.”

„Cel mai important este sa simti ajutorul pe care il acorzi acestor copii.” Tina Karol, dezvaluiri despre moartea sotului ei - VIDEO

Vlad a mentionat cum se simte cand trece de la concertele prin cluburi la cele cu un public mai mare:„Aseara am avut un eveniment la Palatul Republicii. A fost o chestie mare si mult mai pompoasa de cat mi-am imaginat si m-a stresat. Noi in ultima jumatate de an am avut doar concerte prin cluburi, sau prin locatii mult mai intime. Cand iesi dupa mult timp intr-o scena mare, e o senzatie ciudata.”

„Eu is nebun dupa muzica. Indiferent daca o fac sau o ascult. Eu is obsedat de fenomenul acesta al muzicii.”, a spus interpretul.

Pe langa muzica Vlad are un job stabil: „Sunt la birou de la 9 la 18, de luni pana vineri.”

Cele mai fit moldovence! Cine sunt fetele de la noi care se mandresc cu un corp super tonifiat - FOTO

Interpretul a marturisit ca nu-i aduce mare placere cand cei apropiati i se adreseaza dupa pseudonim: „Prefer cand vorbesc eu ca om, sa mi se adreseze pe nume.”

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

Articole din aceeasi categorie