10.07.2023
Tatiana Heghea - intr-o vacanta cu familia! Ce destinatie a ales interpreta de aceasta data: „Esti atat de frumoasa, iar apusurile tale sunt fantastice” - FOTO

De cateva zile, Tatiana Heghea, impreuna cu sotul ei, Eugen Rabei si cei 3 copii: Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander, se afla intr-o frumoasa vacanta la mare.

De aceasta data, familia a decis sa-si petreaca vacanta in Grecia, mai exact in Sithonia (o peninsula din Halkidiki).

Tatiana a publicat deja cateva fotografii, dar si video-uri de pe litoralul Marii Mediterane. Fericita si ca de obicei cu zambetul pe buze, artista a pozat alaturi de sot si copii.

Nevasta infidela a lui Kevin Costner, revoltata la gandul ca va primi de la actor doar 52 de mii de dolari pe luna

De asemenea, Heghea si-a facut si cateva poze de una singura. „Grecia, esti atat de frumoasa, iar apusurile tale sunt fantastice! Si totusi,vacanta activa cu 3 copii este… Astept variantele voastre in comentarii”, a mentionat aceasta pe retelele de socializare.

Interpreta s-a indragostit de-a dreptul de frumusetea si farmecul Greciei, astfel, intr-o alta postare a scris: „From Greece with LOVE”.

„My beautiful soul”, „Superba”, „Mega frumoase poze la asa apus, cu domnita Tatiana”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-a primit Tatiana pe social media.

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

„Cheia e doar in dragoste si afectiune”! Ludmila Adamciuc - mesaj pentru mama unui copil cu dizabilitati

Articole din aceeasi categorie