05.05.2023
Stiai ca Andreea Botanica are un frate mai mare? Bloggerita a publicat imagini rare alaturi de el - FOTO

Putini stiu, insa Andreea are un frate mai mare, dovada fiind pozele si mesajul pe care l-a publicat recent aceasta pe Instagram.

„Some people have bodyguards. I have an older brother”, in traducere din engleza: „Unii oameni au bodyguarzi. Eu am un frate mai mare”, a scris interpreta si bloggerita pe retelele de socializare.

De asemenea, aceasta a publicat si cateva fotografii pe care le-a facut impreuna cu fratele ei in timpul unei plimabri nocturne prin oras.

Daniela Burlaca - noua protogonista a emisiunii „Wine Trips Romania”! Actrita a vizitat Vinaria Salcuta: „A fost cumva neasteptat pentru mine” - VIDEO

„De cand are Andreea un frate?”, a intrebat un fan al Andreei in sectiunea de comentarii a imaginilor, iar altul i-a raspuns: „E fratele ei mai mare daca nu te-ai uitat la ea pe YouTube sau pe Tik Tok ca si acolo are video cu el”.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

A filmat la Kiev videoclipul pentru noua sa piesa! Vezi cum suna cantecul lui Dan Balan „Love Maria” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie