22.06.2022
Ryan Reynolds, declaratii sincere despre rolul de tata si cele trei fiice ale sale

Ryan Reynolds recunoaste ca greselile pe care le-a facut ca parinte i-au oferit cele mai importante lectii de viata.

Ryan Reynolds si Blake Lively sunt recunoscuti pentru comentariile amuzante si pline de sarcasm pe care le fac atunci cand vine vorba de familia lor. Ei bine, actorul nu ne dezamageste nici de aceasta data. Invitat in cadrul Cannes Lions- Festivalul International de Creativitate, Ryan a vorbit extrem de onest despre rolul de tata, precum si despre cele trei fiice ale sale: James (7 ani), Inez (5 ani) si Betty (2 ani).

„Sunt tatal a trei fete. Sunt salbatice. Cateodata cred ca au rabie”, a glumit actorul, provocand hohote de ras in randul publicului prezent la conferinta Creativity at the Pace of Culture.

„Sunt ca oricare alt parinte. Am momente in care pur si simplu rabufnesc. Nu e interesant ce faci in momentul respectiv, ci mai degraba ce faci dupa”, a adaugat Reynolds.

Cum a aparut Shakira in public, dupa ce Gerard Pique a fost surprins in compania unei alte femei - FOTO

Acesta a mai declarat si ca „greselile dure” pe care le-a facut ca parinte l-au invatat mai multe lucruri decat oricare alt „succes' pe care l-a avut fie in lumea Hollywood-ului, fie in marketing.

„Obisnuiam sa le spun copiilor mei: Nu va irositi greselile. Cand faci greseli, este usor sa fii absorbit de rusine si de aceasta idee ca ai facut ceva gresit, dar trebuie sa privesti lucrurile critic si sa le folosesti ca o piatra de temelie pentru a invata ceva profund”, a spus actorul.

Actorul a mai vorbit si despre tatal sau, declarand ca si acesta „a facut multe greseli” si ca este „recunoscator pentru unele dintre ele”.

Anul trecut, in cadrul unui interviu acordat pentru E Online, Ryan Reynolds a mai declarat ca a avea trei fete este o adevarata provocare si ca niciodata nu stie la ce sa se astepte din partea lor.

„Asta ma tine treaz noaptea. Am trei fete. Sunt ca niste cuburi Rubik, niciodata nu poti sa le dai de cap”.

Reynolds si Lively s-au cunoscut in 2010, cand au jucat impreuna in Green Lantern. Dupa cum a povestit recent Reynolds pentru revista People, cei doi au fost amici o buna bucata de vreme, ba chiar au iesit, cu partenerii lor de atunci, la un double date. Relatia a inceput cu un drum cu trenul catre Boston, in timpul caruia Reynolds i-a dat de inteles actritei ca este innebunit dupa ea. S-au casatorit in septembrie 2012, iar in 2015 au devenit parinti pentru prima oara.

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie