02.06.2023
Mama lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre despartirea fiului ei de Georgina Rodriguez

Maria Dolores a lamurit care este situatia intre Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez, dupa ce tot mai multe voci au sustinut ca relatia dintre cei doi s-a deteriorat. 

De mai bine de o luna, publicatiile din Spania si Portugalia au sustinut ca relatia dintre Cristiano Ronaldo (38 ani) si Georgina Rodriguez (29 ani) este tensionata si ca superstarul doreste sa se desparta de femeia care i-a oferit trei copii, dintre care unul a murit tragic la nastere. 

„Ronaldo nu e fericit. Georgina isi petrece zilele in cate un centru comercial din Riad si acesta este unul dintre motivele pentru care Cristiano nu este multumit. Nu face nimic altceva decat sa cheltuie, sa cheltuie si iar sa cheltuie. Cel mai rau dintre toate e ca se crede la nivelul lui Cristiano. Se urca singura pe un piedestal, iar lui nu ii place deloc acest lucru”, a declarat jurnalistul Daniel Nascimento. 

„Sunt numai minciuni. Fiecare cuplu se mai cearta, dar ce s-a scris nu este adevarat”, a declarat Dolores Aveiro, conform Daily Mail.

Articole din aceeasi categorie