01.06.2023
Imagini de colectie! Vezi cum aratau vedetele de la noi in copilarie si cat de mult s-au schimbat odata cu trecerea timpului - FOTO/VIDEO

Pe unele vedete le cunosti din primii ani de viata cum este in cazul Iulianei Beregoi, iar altii au devenit faimosi in tinerete. Perfecte.md iti prezinta imagini din copilarie alor 7 vedete din Republica Moldova.

Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Irina Rimes

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Ionel Istrati

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Adrian Ursu

Interpretul Adrian Ursu isi tine viata personala la distanta de ochii presei. Acesta este casatorit cu Irina Negara.

Natalia Barbu

Natalia Barbu este o cantareata de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si astfel s-a clasat pe locul 10. Interpreta este casatorita cu milionarul Nicolae Sota si au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

Nina si Emilian Cretu

Nina Cretu are 22 de ani si e un model din Republica Moldova. Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Dan Balan - interpret

Articole din aceeasi categorie