18.05.2021
Sarbatoare in familia lui Dorin Galben! Mama jurnalistului si-a sarbatorit ziua de nastere. Cum arata femeia si ce mesaj i-a adresat tanarul: „Ea isi face griji mereu si pentru orice: ai mancat, ai dormit, cum ai ajuns, ai ochii rosii, dupa voce inteleg ca esti obosit etc”

Pe pagina sa de Instagram, Dorin a postat o fotografie alaturi de mama sa, dar si un mesaj emotionant. 

Mai rar isi arata membrii familei, dar de aceasta data, Dorin Galben a postat o fotografie in care isi tine mama imbratisata, iar poza este insotita si de o urare cu ocazia zilei de nastere. 

„Astazi este ziua de nastere a mamei mele. Ea este omul care niciodata nu se cearta cu nimeni, chiar daca de multe ori unii oameni merita sa le spui direct tot ce crezi despre ei. Ea isi face griji mereu si pentru orice: ai mancat, ai dormit, cum ai ajuns, ai ochii rosii, dupa voce inteleg ca esti obosit etc. Ea rade mult. Tot mult vorbeste. Ea plange des. De obicei de bucurie. Ea ne uneste. Ea ne cearta. Ea ne lauda. Ea se mandreste. Cu alte cuvinte: ea ne iubeste.
Asa sunt toate memele - speciale. Sa ne traiasca multi ani si sa creasca nepotii, stranepotii si stra-stranepotii! ”, a scris Galben la descrierea fotografiei. 

Citeste si :  Sustine Moldova la Eurovision, din orice colt al lumii! Vezi cum poti vota pentru Natalia Gordienko, care in curand va urca pe scena concursului din acest an

Spre final, vloggerul i-a adresat si un mesaj mamei sale: „P.S. Mam, stiu ca ma urmaresti si pe Instagram. Ti-am spus personal si iti spun si aici: multumesc pentru ca de fiecare data m-ai sustinut, indiferent de ce idei trasnite am avut! Multumesc pentru ca existi si ca esti atat de adorabila. Matale stii ca noi tare mult TE IUBIM si ca mereu vom face tot posibilul sa fii bine! ”

Internautii au apreciat activ postarea si i-au urat mamei lui Dorin multa sanatate: „La multi ani binecuvantati si fericiti”, „La multi ani,cu multa sanatate!”, au scris internautii. 

Dorin Galben este jurnalist si vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, in care posteaza interviuri marca #faraprotocol. In cadrul interviurilor, Dorin invita oameni de afaceri, politicieni, doctori, artisti, bloggeri dar si alte persoane. 

Citeste si :  Sotul o rasfata! Katy Black, coafata de Cristian:  „Cosite mai perfecte decat le fac eu”. Vezi cum arata rezultatul final  - VIDEO 

Sursa foto: Instagram 

Articole din aceeasi categorie