17.05.2021
Dorin Galben - multitalentat! Desi nu a avut nici o tangenta cu muzica, tanarul a reusit sa-si impresioneze urmaritorii, acumuland 250 de mii de vizualizari la piesa pe care a lansat-o cu Georgeta Voinovan: „A compus o istorie intreaga despre trairile lui si din aceste experiente personale, s-a nascut acest text si linie melodica” - VIDEO

In doar trei zile piesa lor a adunat aproape 250 mii de vizualizari si peste 10 mii de like-uri. Mirarea este si mai mare datorita unuia dintre cei doi interpreti care, aparent, nu are nicio treaba cu muzica. Despre cine este vorba, afla chiar acum. 

De ziua Dorului, Dorin Galben si Georgeta Voinovan au lansat piesa „Du-te, dorule”, care este dedicata moldovenilor din Diaspora si celor de acasa. 

Dorin spune ca a fost initiativa lui de a crea o astfel de melodie. „Eu aveam aceasta idee si ziceam ca neaparat trebuie sa realizez ceva pentru moldovenii din Diaspora si pentru cei de acasa. Mai ales ca doream sa reprezint cumva istoria parintilor mei, care au plecat cand eu eram destul de mic. Ma gandeam ca trebuie sa colaborez cu un artist care face texte si melodii bune si am ajuns la Georgeta Voinovan. Ideea era a mea, dar impreuna cu Georgeta, am reusit sa o aducem la o forma acceptabila si ma bucur foarte mult ca ea a acceptat sa colaboreze cu cineva care nu a avut nici o treaba cu muzica, nici o treaba. ”

Citeste si :  Dorin Galben canta, pentru prima data, alaturi de Georgeta Voinovan. Vezi cum suna melodia dedicata diasporei. „Inca nu pot sa cred c-am facut asta!” - VIDEO

„Eu am acceptat cu mare drag, pentru ca in primul rand este o tema foarte importanta si sensibila si pentru mine. Eu am o singura sora care este plecata din 2001 si o imbratisez foarte rar, nici macar o data pe an. Este o tema foarte aproape mie, este o durere a mea persoanala. Dorin cand mi-a scris, a compus o istorie intreaga despre trairile lui si din aceste experiente personale, s-a nascut acest text si linie melodica.”, a adaugat Georgeta Voinovan. 

Pentru a afla mai multe despre colaborarea celor doi, priveste reportajul de mai sus in intregime. 

Citeste si :  Selfie dis-de-dimineata! Dan Balan isi uimeste urmaritorii cu o fotografie rara in care isi arata fata REALA, fara filtre si retusuri, cum arata un om obisnuit luni dimineata.  „Wow, Dan a aparut in online? Ce se intampla?”

Sursa foto: Instagram 

Articole din aceeasi categorie