10.10.2022
Rapperul rus Ptaha si-a agresat fizic fiica. Nicole Nurieva s-a destainuit in mediul online si a publicat cateva imagini cutremuratoare cu chipul sau - FOTO

Fiica rapperului Ptaha, Nicole Nurieva este din ce in ce mai sincera cu comunitatea sa de urmaritori din mediul online.

Ea a recunoscut pe Instagram ca recent tatal sau a batut-o. Tanara a postat si un videoclip pe retelele ei de socializare unde a vorbit despre incident.

Kim Kardashian, Vinetrria sau Julia Fox? Kanye West - vazut in compania fostei sale iubite - FOTO

„Nu imi voi arata fata. Sincera sa fiu, nu vreau. Cred ca voi singuri va puteti da seama cum arata fata mei in urma unor lovituri primite din partea unui barbat. Am vrut sa primesc din partea lui sprijin, dar am primit in schimb umilinta morala si presiune.”, a spus Nicole.

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Nicole Nurieva a devenit cunoscuta dupa ce a partitcipat in sezonul 6 al emisiunii televizate „Patanki”. In cadrul show-ului, aceasta a vorbit sincer despre relatia dificila pe care o are cu faimosul ei tata. Potrivit tinerei, el aproape ca nu a fost niciodata prezent in viata ei.

 Ptaha este un rapper si actor rus. Este membru al trupei „Tri Kita” si fost solist al trupei „CENTR”.

Articole din aceeasi categorie