05.08.2019
Probleme in paradis? Vera Brejneva si-a sters toate pozele de pe Instagram, in care apare alaturi de sotul ei, Konstantin Meladze. Ce spune artista
Interpreta si sotul ei au fost dintotdeauna un cuplu discret. Cei doi nu isi afiseaza prea mult relatia si publica poze impreuna extrem de rar. Acum insa artista le-a sters definitiv.

Fanii au fost ingrijorati si au intrebat-o pe frumoasa blondina de ce a recurs la acest gest. Oare s-o fi despartit cei doi? Vera s-a grabit sa linisteasca spiritele, precizand ca a sters pozele in care apare alaturi de Konstantin din grija pentru cei invidiosi. `Nu vreau sa-i enervez.”, a scris vedeta.

Citeste si: Reactia Verei Brejneva la stirea din revista lui Andrei Malakhov ca sotul ei o insala. „Cand le reuseste pe toate?”

In timp ce unii admiratori i-au multumit Verei pentru sinceritate, altii au fost cam sceptici in privinta motivului invocat de aceasta. 

Amintim ca Vera Brejneva a devenit celebra gratie participarii sale in proiectul Via-Gra. Ulterior aceasta a parasit trupa, incepand o cariera solo. In 2010 lanseaza hitul Lepestkami slez, alaturi de Dan Balan, iar in 2007 si 2012, Vera devine Cea mai sexy femeie din Rusia, conform revistei Maxim. Acum, artista este casatorita cu producatorul ucrainean - Konstantin Meladze. Cei doi sunt impreuna oficial de 4 ani.

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie