06.06.2019
Reactia Verei Brejneva la stirea din revista lui Andrei Malakhov ca sotul ei o insala. „Cand le reuseste pe toate?”
Artista a avut o replica haioasa la stirea precum ca sotul ei, Konstantin Meladze, a fost surprins inseland-o cu o blondina.

Totul a pornit de la o poza postata pe retelele de socializare de catre un invitat al petrecerii Inessei Shevchuk – fosta vedeta DOM-2

Una dintre revistele mondene, care de altfel, ii apartine lui Andrei Malakhov, a presupus ca individul este sotul Verei Brejneva, producatorul Konstantin Meladze. Articolul a fost publicat duminica, fiind preluat ulterior de peste 30 de publicatii.

Protagonista imaginii, Inessa Shevchuk, a facut lumina asupra acestui caz, metionand: „Mai putin poluati-va creierul cu reviste de acest gen. Acesta este Yura Stiro.”

Vera Brejneva a reactionat si ea la stirea scandaloasa si a facut-o intr-un mod inedit, prezentandu-si noul videoclip. Aceasta a scris: „In timp ce Konstantin Meladze, conform StarHit, petrece prin cluburi si „se scufunda” in decolteul unei blondine necunoscute, eu cu el pregateam o productie video. Cand le reuseste pe toate?”, se intreaba ironic interpreta.

Unul dintre primii care a comentat postarea cantaretei a fost Maxim Galkin, implicat si el, de curand intr-un scandal cu revista in cauza. Acesta a mentionat: „Si inca ceva, Kostya al tau imi construieste o vila in Cipru in forma de capela.

Citeste si: Scandal de proportii intre Maxim Galkin si Andrei Malakhov. „Nu ma implica pe mine si pe familia mea in carnavalul tau de nimic.” 

Si de aceasta data, jurnalistul Andrei Malakhov nu a intervenit cu replici si reactii.

Sursa foto: Google.com, Starhit.ru

Articole din aceeasi categorie