05.08.2022
Cum arata iubita lui Timati fara filtre si photoshop! Oksana Samoilova a dat-o de gol: „Este complet diferita” - FOTO

Potrivit internautilor, Valentina Ivanova face adesea abuz de photoshop, iar atunci cand nu il foloseste apeleaza la filtrele de infrumusetare.

Timati este intr-o relatie de mai bine de 6 luni cu modelul Valentina Ivanova. In ciuda faptului ca indragostitii si-au ascuns cu grija relatia, fanii acestora au reusit totusi sa afle ca ei au fost impreuna in vacanta in Columbia. Putin mai tarziu, in luna mai, cei doi au confirmat public ca formeaza un cuplu.

Multi internauti o compara pe Valentina cu Irina Shayk, insa unii abonati cred ca naturala, Ivanova arata complet diferit.

Daniela Burlaca - mai fericita ca niciodata la aniversarea celor 36 de ani! Vezi alaturi de cine si-a sarbatorit regizoarea ziua de nastere - FOTO

Recent, a aparut o imagine pe web, in ​​care tanara a fost surprinsa fara filtre.

Zilele trecute, Geegun si-a sarbatorit aniversarea celor 37 de ani. Timati a venit sa-l felicite pe rapper alaturi de iubita sa. Intr-un moment dat, Oksana Samoilova a decis sa faca o fotografie comuna cu invitatii, pe care a publicat-o apoi pe retelele de socializare.

Potrivit internautilor, Ivanova arata complet diferit in fotografie. Acestia au acuzat-o pe model ca face abuz de Photoshop: „Fara machiaj si filtre este complet diferita”.

Interpreta Olia Tira a implinit 34 de ani! Vezi cum, dar si alaturi de cine a marcat artista frumosul eveniment: „Intalnesc noul an cu dragoste...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie