16.07.2022
A riscat cu viata, ca sa-si realizeze un vis! Tatiana Koberidze s-a aventurat sa hraneasca o specie periculoasa de pesti in Maldive. Vezi momentul: „Sunt pradatori, cu adevarat periculosi, care pot ucide dintr-o singura lovitura” - VIDEO

Tatiana Koberidze este bloggerita care isi pune scopuri in fata si nu o opreste nimic ca sa le atinga. De aceasta data, femeia s-a aventurat intr-o poveste periculoasa: sa hraneasca pesti Raze Manta, in Maldive.

 

„+1 vis devenit realitate! Ieri am fost intrebata - ti-e frica de ei? Daca as putea sa-i imbratisez si sa-i sarut, as face-o :) Doar de la cuvantul Raze manta - multi incep a tremura. Si acest lucru este normal, sunt pradatori cu adevarat periculosi care pot ucide dintr-o singura lovitura. In fata ta se afla un stingray, care are varfuri otravitoare pe coada, iar otrava ei te poate ucide.”, a scris Tatiana in postare.

Totodata, bloggerita a povestit cum trebuie sa o faci corect ca sa nu te loveasca: „Sunt creaturi foarte inteligente, care nu sunt agresive fata de oameni, daca respectati toate regulile de comportament cu ei. Stingray nu va jigni pe cel care o hraneste, ca orice animal in principiu. Nu este o persoana pana la urma. Si astfel, este foarte important sa il hraniti corect - sa nu aruncati, ci sa aduceti cu grija pestele sub el si sa va indepartati rapid mana. Este important sa stai in picioare si sa pastrezi echilibrul, pentru ca chiar dau jos, foarte puternici! Nu-i mangaia, ranesc. De asemenea, in nici un caz nu trebuie sa calcati pe ei, atunci ei simt pericolul si se pot intepa cu coada.”

De fapt, turistii nu au voie sa hraneasca pestii: „Am avut mare noroc, nu au voie sa se hraneasca aici, doar sa priveasca, dar din toata multimea seful mi-a vazut ochii arsi si visul s-a implinit! Ai risca? Si inca o intrebare – cine va ghici de ce rad in anumite momente?”

Tatiana a plecat cu sotul ei pe Insulele Maldive pentru a sarbatori ziua casatoriei. Ea stie sa-si bucure si sa-si uimeasca urmaritorii cu imagini rupte din filme si cu experiente fantastice pe care le traieste. 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 150 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie