11.01.2023
Olga Tapordei a recunoscut ca isi mai doreste un copil! Ce a publicat prezentatoarea emisiunii „O Seara Perfecta” pe retelele sociale - FOTO

Olga Tapordei este cunoscuta datorita pasiunii sale aparte pentru alpinism. Este o persoana foarte activa pe retelele de socializare, insa ce tine de viata personala, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta se straduieste sa nu divulge prea multe detalii.

Cu toate acestea, anterior, Olga Tapordei a raspuns la o intrebare pe care a primit-o de la unul dintre urmaritorii sai de pe Instagram, legata de viata sa de familie. 

Cate o fotografie in fiecare luna de sarcina! Vezi cat de adorabil este colajul pe care l-a publicat Cristina Scarlevschi pe retelele de socializare - FOTO

Aceasta a fost intrebata daca nu isi mai doreste un copil. Asadar, raspunsul ei a fost: „Noi cu Bogdan mereu am stiut ca vrem doi copii. Cu diferenta mare de varsta”. 

Si pentru a anticipa intrebarea „De ce isi doresc copii cu diferenta mare de varsta?”, Olga a raspuns in acelasi InstaStory: „Pentru ca suntem egoisti - in sensul bun al cuvantului”. 

Ce meserie ar fi avut Anastasia Fotachi daca nu ar fi fost model? Aceasta a dezvaluit un vis din copilarie: „Dupa cum vedeti, nu a fost sa fie” - VIDEO

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 71 mii de urmaritori. La 11 martie 2015, Olga s-a casatorit cu Bogdan Ghies. Impreuna acestia au o fiica pe nume Alexandra. 

Articole din aceeasi categorie