19.07.2022
Oksana Samoilova si Geegun s-au mutat intr-un conac de lux! Afla cat de dificila a fost alegerea, dar si cum arata locuinta - FOTO

Modelul Oksana Samoilova in varsta de 34 de ani a vorbit despre schimbarile de importanta majora prin care trece familia sa. Aceasta a recunoscut ca alaturi de sotul si copiii sai si-a schimbat locul de resedinta. 

Oksana si rapperul Geegun au cumparat o casa intr-una dintre asezarile de cabane din Moscova. Cuplul viseaza de mult timp la o locuinta mai spatioasa, iar dupa nasterea celui de-al patrulea copil, aceasta necesitate s-a accentuat. 

Stilista Alina Caraus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi care este cea mai mare realizare a sa la varsta de 25 de ani: „Un vis devenit realitate, sunt...” - FOTO/VIDEO

„Ne-am mutat. Ce intorsatura. Desigur, imi iubesc foarte mult casa noastra veche, dar am iesit din ea odata cu aparitia lui David. De doi, noi tot cautam o casa si sincer ne pierdusem speranta de o mie de ori, pentru ca in acesti doi ani am trecut in revista toate optiunile posibile”, a spus ea.

Oksana a vorbit despre mutarea intr-o casa noua

Potrivit vedetei, mutarea a avut loc in urma cu doua zile, iar Geegun nu a avut inca timp sa evalueze noua casa, deoarece a plecat intr-o calatorie de afaceri.

Oksana cu copii a jucat in pragul unui nou conac

„Acum trebuie sa ne obisnuim cu totii: noi cu casa, iar tu cu noul vizual al story-urilor mele. Am niste sentimente tare ciudate. Pe de o parte, sunt extrem de fericita, dar pe de alta parte, acestea sunt schimbari atat de serioase si mi-e frica. Geegun era in turneu, dar isi dorea foarte mult sa apara si in aceste imagini. Ei bine, am gasit o solutie. Mi se pare ca a iesit grozav ”, a adaugat Samoilova.

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie