30.05.2022
Natalia Barbu - mai fericita ca niciodata! Interpreta a postat imagini rare cu fiica sa, care s-a scaldat pentru prima data intr-o piscina - FOTO

Interpreta din Republica Moldova, Natalia Barbu este o mama implinita. Recent artista a postat pe pagina sa de Instagram cateva imagini cu fetita sa, care a facut baita in piscina pentru prima data.

Chiar daca nu iubeste sa posteze pe retelele sociale momente din viata ei personala, uneori Natalia isi mai bucura fanii cu cateva poze unde este alaturi de familia sa. 

Recent, interpreta a postat doua imagini cu fiica sa Vera si fiul Victor. 

Tatiana Nastas a lipsit de pe micile ecrane timp de doua saptamani! Afla ce a intervenit in viata prezentatoarei, dar si cum a facut fata situatiilor tensionate prin care a trecut: „A fost una dintre putinele dati cand imi doream foarte tare sa revin la lucru..” - VIDEO

„Prima baita in piscina… Fericire pura”, a scris interpreta. 

Artista, impreuna cu fiica sa si fiul, au purtat costume de baie in aceeasi nuanta, iar zambetul a fost un accesoriu pe care toti trei l-au avut. 

Interpreta din Moldova este maritata cu milionarul roman Nicolae Sota si este stabilita, de mai multi ani la Bucuresti. Cei doi il au impreuna pe Victoras si Vera.

Valeria Turcan si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie