28.11.2023
Motivul pentru care o femeie a anuntat in direct la radio ca vrea sa divorteze: „Nu ma suna, nu vreau sa te vad”

Renee, o femeie cu opt copii, a anuntat ca divorteaza, nestiind ca sotul ei i-a facut o farsa si ca intreaga ei reactie a fost auzita de mii de oameni, in direct, la radio. Dylan a anuntat-o pe partenera lui ca banii pe care aceasta i-a economisit pentru o operatie la sani au fost folositi pentru a aduce imbunatatiri la nivelul masinii lui.

Renee a fost de-a dreptul socata cand a auzit vestea, prin telefon, in timp ce-si ducea copiii la scoala. Dylan a explicat ca sotia ar crede vorbele lui pentru ca si in trecut i-a luat din economii pentru masina lui, in timp ce ea era in spital si se recupera dupa o operatie.

„O sa divortez de tine si o sa-ti iau si masina”, a spus Renee in timpul emisiunii radio. „Esti cea mai egoista persoana pe care am intalnit-o vreodata. Nu esti nimic altceva decat un troglodit, ma auzi? Mi-a ajuns. Stii cat de mult am muncit ca sa strang banii astia. Sper ca merita, asa ca o sa dormi in masina ta. O sa-ti arunc o patura si o perna si poti sa dormi in masina ta stupida. Mi-a ajuns, nu vorbi cu mine, nu ma suna, nu vreau sa te vad”, a mentionat Renee.

Cele mai noi stiri despre Celine Dion de la sora ei, Claudette

 Aceasta „a explodat” si a zis tot ce i-a trecut prin cap, fara sa mai tina cont de nimic, fara sa stie ca era, de fapt, „victima” unei farse pusa la cale de sot si de realizatorii unei emisiuni de radio, scrie Daily Mail.

Reactia ciudata pe care o avea Kate Middleton cand ii auzea numele lui Meghan Markle

In acel moment, gazda emisiunii radio i-a spus femeii ca a fost o farsa, insa Renee nu a fost de induplecat: „Dylan, ai incurcat-o. Mi-ai facut asta de prea multe ori”.

Articole din aceeasi categorie