28.11.2023
Cele mai noi stiri despre Celine Dion de la sora ei, Claudette

Claudette Dion a vorbit pentru „Le Journal de Montreal” despre starea de sanatate a surorii sale, dand informatii destul de linistitoare si mizand pe faptul ca Celine se afla intr-o „stare de spirit incredibila".

In urma cu aproape un an, Celine Dion a facut un anunt important pe contul ei de Instagram. Cantareata de origine canadiana a dezvaluit ca sufera de sindromul „persoanei rigide”, o afectiune neurologica rara care provoaca spasme musculare foarte dureroase.

Desi vedeta din Quebec s-a retras complet din viata publica, pentru a se putea concentra asupra tratamentelor ce-i sunt aplicate, ea a aparut totusi zambitoare in timpul unei iesiri recente alaturi de cei trei baieti ai sai, Rene-Charles si gemenii Nelson si Eddy. „Eu si fiii mei ne-am distrat de minune la intalnirea cu Montreal Canadiens dupa meciul de hochei impotriva celor de la Vegas, Golden Knights”, spunea ea intr-o postare pe conturile sale de socializare.

Apoi, pe 4 noiembrie, Celine Dion a fost vazuta in compania Printului Harry si a lui Meghan Markle, cei trei asistand la un concert sustinut de Katy Perry in cadrul programului sau din Las Vegas.

Horoscop 28 noiembrie 2023. Zodiile care sunt maestre in arta flirtului. Nativii care au noroc in dragoste

Vineri, insa, sora ei a dat si detalii presei despre evolutia starii de sanatate a cantaretei. Claudette Dion a vorbit cu „Le Journal de Montreal” si, desi se stia ca ea s-a mutat cu Celine pentru a o ajuta, acum a dezvaluit ca, de data aceasta, nu va petrece Sarbatorile alaturi de aceasta. „Sunt destul de ocupata. Dar am vorbit in ultima vreme, iar ea are un moral incredibil", a confirmat Claudette. „Ii tin pumnii, dar sunt convinsa ca vor gasi ceva pentru a vindeca aceasta boala".

Intr-adevar, Claudette Dion a explicat ca, datorita notorietatii surorii sale mai mici, tot mai multi cercetatori cauta un leac pentru sindromul „persoanei rigide”. Iar acesta nu poate fi decat un mesaj de speranta pentru toti cei care sufera de aceasta boala.

Reactia ciudata pe care o avea Kate Middleton cand ii auzea numele lui Meghan Markle

Cel mai probabil, artista este supusa unor tratamente experimentale, iar faptul ca a reusit sa mai iasa in public inseamna ca pronosticul ar putea fi unul pozitiv.

Articole din aceeasi categorie