28.11.2023
Reactia ciudata pe care o avea Kate Middleton cand ii auzea numele lui Meghan Markle

Kate Middleton si Meghan Markle nu au avut niciodata o relatie apropiata. Cele doua cumnate au fost „la cutite” inca de la intrarea lui Meghan in viata printului Harry, iar acum, desi s-au separat de mai bine de trei ani, apar noi detalii despre perioada cand locuiau in aceeasi tara. 

Omid Scobie, autorul cartii „Finding Freedom”, care vorbeste despre Harry si Meghan si plecarea lor din Familia Regala, se pregateste sa lanseze o noua carte. Scriitorul a fost supranumit in trecut purtatorul de cuvant al lui Meghan, iar acum, acesta a scris „Endgame”, despre care spune ca este „o ancheta patrunzatoare asupra starii actuale a monarhiei britanice”.

Inainte ca romanul sau sa ajunga pe rafturile librariilor, Scobie a oferit un interviu pentru The Sunday Times Magazine, pentru a discuta despre monarhia britanica. El a dezvaluit in cadrul interviului detalii nestiute despre relatia dintre Meghan Markle si Kate Middleton, sustinand ca printesa de Wales ar fi „tremurat in gluma” atunci cand se mentiona numele lui Meghan in preajma ei. 
 

Horoscop 28 noiembrie 2023. Zodiile care sunt maestre in arta flirtului. Nativii care au noroc in dragoste

Aceste declaratii au venit inainte ca Scobie sa detalieze modul in care printesa este portretizata ca o femeie „care incearca sa profite de orice ocazie pentru a ranji in fotografii”. 

„Micile realizari pe care le-am vazut la printesa de Wales nu ar fi fost observate daca ar fi venit de la unui alt membru al familiei regale, dar daca le face Kate atunci sunt „wow”!”, a declarat Scobie.

Cum au fost surprinsi Kanye West si sotia lui, Bianca Censori, in Dubai dupa aparitia zvonurilor conform carora s-ar fi despartit - FOTO/VIDEO

Dezvaluirile facute de celebrul autor vin la putin timp dupa ce s-a spus ca Meghan si Harry nu ar refuza o invitatie la Sandringham anul acesta de Craciun, in ciuda faptului ca ar fi o „umilinta totala” pentru printul William si Kate Middleton. 

„Nu imi pot imagina ca ducii de Sussex ar refuza o invitatie de a petrece timp cu Majestatea Sa. Pana in prezent, nu au existat invitatii pentru sarbatori”, a declarat o persoana apropiata a ducilor pentru The Times. 

Articole din aceeasi categorie