24.06.2022
Doina Danielean - schimbare neasteptata de look! Vezi cat de bine o prinde pe jurnalista noua tunsoare: „Arata bestial” - VIDEO

Recent, Doina Danielean a decis sa-si schimbe frizura si astfel, aceasta s-a incredintat hair stylistei sale, iar rezultatul a lasat-o fara cuvinte.

Jurnalista a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe video-uri de la salon. Dupa cum se poate observa din filmari, Doina a ramas foarte incantata de rezultat. „Dar ce-i de fain”, a mentionat aceasta.

Se bucura de o colectie spectaculoasa de ii, iar una dintre ele are o vechime de peste 100 de ani! Vezi cum arata camasa traditionala preferata a Tatianei Heghea - FOTO/VIDEO

De asemenea, tanara mamica a precizat ca cel mai mult o incanta faptul ca in partea din fata parul este mai scurt decat din spate.

„Din lungime nu am luat mult. Am luat doar ceea ce era ars si uscat. Insa din fata arata bestial, de parca am parul scurt.”, a explicat Doina.

Totodata, hair stylista care s-a ocupat de tunsoarea jurnalisti a mentionat faptul ca dupa nastere, structura parului Doinei s-a schimbat.

Are aproape 143 de milioane de urmaritori pe TikTok! Vezi cine a primit, la doar 22 de ani, titlul de cel mai popular tiktoker din lume - FOTO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

Articole din aceeasi categorie