24.06.2022
Printul Albert si sotia lui, surprinsi intr-un moment de afectiune, in prima lor calatorie in strainatate de la intoarcerea Printesei Charlene la viata publica - FOTO

Printul Albert de Monaco si sotia lui au impartasit un moment de afectiune in public, in prima lor calatorie in strainatate de la revenirea Printesei Charlene in tara.

Printul Albert si Printesa Charlene de Monaco au pornit in prima lor calatorie oficiala in strainatate impreuna de la revenirea lui Charlene la viata publica la inceputul acestui an. Cei doi au fost surprinsi intr-un moment de afectiune in public, cum rar sunt vazuti.

Printesa Charlene si Printul Albert s-au sarutat in vazul tuturor

Cuplul regal a fost insotit de gemenii lor in varsta de 7 ani, Printul Jacques si Printesa Gabriella, in timp ce au mers in Norvegia pentru deschiderea expozitiei „Sailing the Sea of Science” la Muzeul Fram din Oslo, miercuri. Ei au fost insotiti de Printul mostenitor Haakon al Norvegiei. In afara muzeului, cuplul regal, care a respins recent zvonurile privind probleme in casnicia lor, a impartasit un sarut neasteptat in vazul tuturor.

Luna trecuta, Printesa Charlene de Monaco a vorbit despre zvonurile legate de recuperarea sa si de relatia cuplului, declarand presei locale din Monaco faptul ca ramane inca „fragila” de la intoarcerea sa in tara, in martie, dupa o sedere de patru luni intr-o clinica elvetiana, unde a primit tratament pentru epuizare emotionala si fizica profunda.

Nicola Peltz, noi dezvaluiri despre nunta cu Brooklyn Beckham

„Cand m-am intors in Principat, mi-am concentrat toata energia asupra copiilor mei, a sotului meu si a sanatatii mele, pentru ca ei sunt prioritatea mea. Starea mea de sanatate este inca fragila si nu vreau sa plec prea repede. Drumul a fost lung, dificil si atat de dureros. Astazi ma simt mai calma.”, a declarat Printesa Charlene pentru Monaco Matin.

Monarhul s-a intors la indatoririle regale

De la intoarcerea sa in martie, noi zvonuri au circulat in jurul cuplului, relatarile sugerand ca Charlene intentioneaza sa paraseasca Monaco si ca si-a cumparat o casa in afara Genevei. Printesa Charlene a abordat direct zvonurile luna trecuta, spunand reporterilor:

„Vreti sa vorbiti despre zvonuri de divort sau despre noua mea casa din Elvetia? La fel ca toti ceilalti, suntem fiinte umane si, ca toate fiintele umane, avem emotii, slabiciuni, numai ca familia noastra este expusa presei si cea mai mica slabiciune este transmisa”.

Horoscop 25 iunie 2022. Zodiile care iubesc cu pasiune si simt fluturi in stomac

Vizita din aceasta saptamana marcheaza revenirea cuplului regal pe scena internationala. Facand prima lor aparitie comuna impreuna la un eveniment departe de Monaco in aproape doi ani, ocazia este un alt semn al recuperarii lui Charlene, care isi reia indatoririle regale treptat.

Articole din aceeasi categorie