14.01.2023
Hitul acestui an! Carla's Dreams si Nicole Cherry vor „sparge” topurile cu piesa pe care au lansat-o impreuna. Vezi cum suna melodia -VIDEO

Carla's Dreams continua sa-si uimeasca fanii cu colaborari faine. De data aceasta, interpretul a lansat o piesa cu Nicole Cherry.

Piesa se numeste „Din cauza ta” si deocamdata nu are videoclip. Melodia a adunat peste 100 de vizualizari in doar o zi.

Iar in comentarii, internautii au scris: „Carla's Dreams este sinonimul muzicii bune , asa ca da, a iesit foarte bine . Ce voce frumoasa are Nicole, bravo” / „Frumoasa colaborare! Felicitari! Carla's Dreams surprinde ca de obicei!!! Ne-a invatat cu muzica adevarata!” / „Efectiv plang! Felicitari pentru colaborare, este superba! ”/ „Ce piesa frumoasa, doamne ce voce aveti amandoi !! Va completati perfect!!”/ Carla's Dreams o voce senzationala, textul piesei plin de emotii si de trairi!! V am cuprins P.S Astept sa apara clipul cu rabdare.”, etc.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Nicole Cherry este o interepreta de succes din Romania.

Articole din aceeasi categorie