26.05.2023
Maggy Platon - externata din maternitate! Bloggerita a publicat o fotografie emotionanta alaturi de sot si copii - FOTO

La data de 22 mai 2023, Maggy a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta a nascut doua fetite gemene pe nume Melisa si Selina.

La cateva zile dupa nastere, influncerita a fost deja externata de la maternitate.

Cu aceasta ocazie, Platon a publicat si o fotografie de acolo cu intreaga familie. „Familia noastra mare si frumoasa #momoftwins #couplegoals”, a mentionat ea pe Instagram.

In imagine o putem vedea pe Maggy, alaturi de sotul ei, Sergiu Munteanu, baietelul Mark, dar si cele doua gemene Melisa si Selina.

Desi putin obositi, membrii familiei sunt extrem de fericiti, drept dovada fiind zambetele lor.

Fericire fara margini! „Mici progrese zilnice se aduna in rezultate mari!” Vezi cum arata Marcela Paladi la inaltimea de 170 cm - FOTO/VIDEO

„Frumosi si bogati!”, „Sunteti minunati! ”, „Felicitari! Domnul sa va binecuvanteze in aceasta noua etapa si sa va dea multa sanatate, rabdare si putere!”, „Cu cata bogatie si gingasie v-ati intors voi acasa.”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-au primit proaspetii parinti.

Maggy Platon sau Magdalena Platon este o bloggerita de la noi care are o comunitate de peste 76 de mii de urmaritori pe Instagram. Platon este casatorita cu fotograful, Sergiu Munteanu.

Vrea sa cucereasca Franta? Vezi cat de bine suna „Changer”, noua piesa a Irinei Rimes - VIDEO

Articole din aceeasi categorie