01.03.2021
Mesaj de Martisor de la Lorena Bogza. Ce le-a urat prezentatoarea PRO TV prietenilor virtuali

De 1 martie, prezentatoarea emisiunii In PROfunzime, Lorena Bogza, a venit cu o felicitare pe pagina ei de Facebook.

Prima zi de primavara este un prilej de bucurie pentru toata lumea. De 1 martie, si Lorena Bogza a tinut sa transmita un gand bun pentru prietenii ei de pe retelele de socializare: „Buna dimineata de Martisor! Sa aveti o primavara pe masura asteptarilor! Va dorim in primul rand sanatate!” - a scris prezentatoarea PRO TV, pe pagina ei de Facebook.

Lorena Bogza a distribuit si o fotografie in care apar lalele albe si rosii, culorile reprezentative pentru martisor.

Globurile de Aur 2021. Cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu virtual

Ziua de 1 Martie aduce cu ea un frumos obicei de primavara numit martisor. Martisorul este reprezentat fizic de un obiect micut legat cu doua fire impletite, innodate, alb si rosu, care semnifica lupta vietii asupra mortii, a sanatatii impotriva bolii. De asemenea martisorul este considerat un talisman al norocului, al bunastarii si al pretuirii. Se obisnuieste ca barbatii sa ofere doamnelor si domnisoarelor din viata lor martisoare, in semn de respect si admiratie.

Detalii exclusive despre accidentul din Egipt, in care a fost implicat interpretul modovean, Vlad Codreanu. El povesteste despre clipele de groaza prin care a trecut: „Am cateva zile in care ma trezesc pe la 2-3 noaptea, am cosmaruri" - VIDEO

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie