11.02.2021
Totul prinde forma dragostei. Lorena Bogza, fericita timp de 14 ani alaturi de sotul ei. Ce mesaj i-a adresat jurnalista: "Cam pe vremea asta, mi-am intalnit jumatatea"

Si daca e luna dragostei, persoanele devin mai romantice si sentimentale. Prezentatoarea PRO TV, Lorena Bogza, a venit cu un mesaj catre sotul ei, Iurie si i-a amintit ca acum 14 ani cei doi s-au intalnit. 

"Stiti ceva? Nu voi lasa sa treaca aceasta zi fara a-i aduce tributul pe care il merita! Cam pe vremea aceasta, acum 14 ani, mi-am intalnit jumatatea. Ce a iesit, a iesit!", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Au urmat comentarii si felciitari: "Cuplu mandru si frumos", "Vorba ceea din popor a iesit cu ochi frumosi ! Sa fiti fericiti!!", "Tare frumosi si un exemplu demn de urmat", etc.

Pe scena e ca pestele in apa. Fetita Lorenei Bogza, Daria, a dansat in cadrul lectiei deschise de la TeoDance. „Ma bucur ca au ce face in timpul liber, iar asta le place.”

Lorena Bogza si Iurie Nastas s-au casatorit in 2014. Pe data de 25 martie a aceluiasi an, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Daria.

Lorena Bogza - protagonista unei sedinte foto pentru „TOP 4 cele mai influente femei din Moldova”. „Stiu unde este locul meu, nu am senzatia ca sunt atat de sus pe cat ar trebui.”

Articole din aceeasi categorie