29.07.2022
Mai multe persoane au fost ranite in timpul concertului interpretei Dua Lipa. Vezi care este motivul: „Nimeni nu banuia nimic”

La concertul interpretei Dua Lipa care a avut loc la Toronto au fost ranite cateva persoane. In prezent, interpreta concerteaza in Canada, ca parte a turneului „The Future Nostalgia”. In timpul evolutiei sale, cineva dintre spectatori a declansat focuri de artificii chiar in multime. 

„S-a intamplat totul deja la sfarsitul concertului, in timpul ultimii sale piese, cand confetti-ul a fost eliberat in aer. De asta nimeni nu a banuit nimic, toti credeau ca asta e o parte a show-ului”, au spus cei prezenti la concertul Dua Lipei. 

Kim Kardashian refuza sa imbatraneasca. La ce procedura a apelat vedeta de 41 de ani pentru a scapa de riduri

Momentan, politistii nu au suspecti, incidentul fiind inca in curs de ancheta. Si, desi toti vizitatorii au trecut prin detectoare metalice din fata intrarii in Arena Scotiabank, cineva a reusit totusi sa patrunda la concert cu obiecte pirotehnice. Drept urmare, trei persoane au suferit rani usoare si, din fericire au putut primi asistenta medicala chiar la fata locului.

Articole din aceeasi categorie