19.08.2022
Kylie Jenner a marcat o noua aparitie memorabila! Vezi ce combinatie stilata a ales vedeta - FOTO

Dupa ce a nascut cel de-al doilea copil, Kylie Jenner si-a revenit la forma initiala in doar cateva luni. Vedeta nu se sfieste de silueta ei, dimpotriva, alege tinute care ii pun in valoare formele si atitudinea gratioasa. Recent, Kylie a mers la evenimentul de lansare a noii marci 818, create de sora sa Kendall Jenner, iar tinuta pentru care a optat a cucerit retelele de socializare.

Kylie a stralucit intr-o rochie lunga din denim, bodycon, cu fermoar, din colectia de vara Y/Project. Ea a combinat ochelarii de soare cu cizmele lungi cu animal print si o geanta din denim. Vedeta si-a lasat parul liber si si-a facut machiaj in nuante nude.

„Soacra, soacra poama acra”! Victoria Beckham si alte vedete care nu se inteleg cu nurorile lor

Pe 2 februarie, Kylie si Travis Scott au devenit parinti pentru a doua oara. Vedeta a recunoscut ca s-a confruntat cu depresia postpartum, dar acet lucru nu a oprit-o din a deveni din nou cea mai buna versiune a sa. 

Victoria Rosca „a evadat” la mare! Vezi mesajul emotionant transmis de actrita, dar si anuntul important pe care l-a facut: „Muncesc sa nu dezamagesc...”

Articole din aceeasi categorie