22.05.2022
Corina Tepes a implinit 40 de ani! Vezi cum a fost felicitata artista de catre sotul si copiii sai: „Fara familia mea, nu m-as fi descurcat” - FOTO/VIDEO

Pe data de 21 mai, interpreta de muzica usoara din Moldova, Corina Tepes, si-a sarbatorit ziua de nastere. Artista a implinit 40 de ani. La miezul noptii, cantareata a avut parte de o surpriza frumoasa din partea familiei sale. 

Pe pagina sa de Instagram, Corina Tepes a publicat mai multe imagini si un filmulet emotionant in care vedem cum a fost felicitata de catre sotul si copiii sai. 

In timp ce era la bucatarie si aranja florile intr-o vaza, in incapere au intrat Costi Burlacu, cu un buchet imens in mana si fetitele sale, Ioana si Smaranda, cu un tort minunat. 

Irina Rimes, impreuna cu Damian Draghici si Connect-R au lansat o noua melodie! Vezi cum suna piesa lor, care imbina mai multe stiluri muzicale: „Un cantec care imi rascoleste inima” - VIDEO

Cei trei i-au cantat traditionala melodie „La multi ani”. Dupa ce interpreta si-a pus o dorinta si a suflat lumanarile de pe tort, sotul sau i-a spus cateva cuvinte frumoase de felicitare. „Astazi mi-am dat seama ca sunt alaturi de tine aproape jumatate din viata mea. Ani frumosi, plini de realizari si lucruri frumoase pe care le-am creat impreuna. Faci o varsta frumoasa astazi, insa eu nu vreau sa ma uit la cifre, pentru ca pe an ce trece tu devii mai inteleapta, mai desteapta, mai experimentata, buna, ingaduitoare, mai frumoasa si mai slaba”, a glumit la sfarsit interpretul.

Artistul i-a daruit un buchet frumos de bujori, florile preferate ale Corinei. 

Fiicele sale tot nu au ramas in urma si au daruit mamicii lor cate un desen, pe care le-au facut de sine statator si inca cateva cadouri. 

Intr-o publicatie, Corina Tepes a multumit tuturor pentru felicitari si urari de bine.

Valeria Turcan si sotul sau, Maxim, si-au botezat fiul! Vezi cum a decurs evenimentul, dar si petrecerea pe care parintii au dat-o in cinstea lui Saul: „Suntem toti ca niste iepurasi” - FOTO/VIDEO

„40 nu e mult dar nici prea putin ca sa impart cu voi dorurile mele! Muzica, Ea a fost si va ramane hrana sufletului meu! Prin cantec, incerc sa ajung la inimile voastre, prin cantec incerc sa fac lumea mai buna, prin cantec vorbesc cu Dumnezeu! Lucrurile frumoase pe care le-am reusit se datoreaza Familiei, fara ei nu m-as fi descurcat singura! Multumesc oamenilor care au plecat din viata mea, la timp! Deopotriva tin sa le Multumesc oamenilor care au ramas in viata mea si sunt alaturi de mine la Bine si la Greu! Toti cei care imi apreciaza muzica, aveti toata recunostinta si respectul meu si nu pot altfel sa va multumesc decat tot prin cantec! Va imbratisez!”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram.

Corina Tepes si Costi Burlacu sunt interpreti din Republica Moldova. Acestia au impreuna doua fetite, Smaranda si Ioana.

Cu lacrimi in ochi, Vlada Botan si-a amintit despre cel mai teribil moment din viata ei! Tanara a povestit despre accidentul in care s-a pomenit si cat de mult a afectat-o atat pe plan fizic, cat si emotional: „Ma simteam atat de vinovata...” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie