17.03.2024
O femeie casatorita cu un milionar din Dubai sustine ca va avea reguli stricte pentru viitorii ei copii: „Primul lor cuvant invatat va fi Dior, nu mama sau tata” - FOTO/VIDEO

O tanara pe nume Soudi, originara din Marea Britanie, s-a remarcat pe reteaua de socializare TikTok, dupa ce a inceput sa povesteasca despre viata ei luxoasa. Tanara s-a casatorit cu un milionar din Dubai, care ii satisface orice moft.

Soudi s-a indragostit de sotul ei milionar Jamal in timpul unei calatorii in Dubai si de atunci viata ei s-a schimbat radical. Creatoarea de continut, care se identifica drept „printesa cu un ego mare”, ii place sa faca cumparaturi si adesea isi rasfata partenerul cu cadouri, dar pe banii lui.

Recent, Soudi le-a atras atentia celor peste 1,2 milioane de urmaritori de pe TikTok cu un video in care vorbeste despre educatia viitorilor ei copii. Ea a dezvaluit regulile stricte pe care le va urma atunci cand ea si Jamal vor deveni parinti. In special, ea isi va invata fiica cum sa atraga un barbat bogat. Influencerita crede ca barbatii care nu au bani - nu ar trebui sa aiba copii.

„Nu spun ca trebuie sa fie super bogati, dar trebuie sa aiba un anumit nivel de trai. Cred ca ar trebui sa existe un minim necesar in aceasta problema, pentru ca daca nu poti sa te intretii singur, cum poti ai grija de alta persoana?” - a explicat ea.

Horoscop 17 martie 2024. Zodia care pune capat relatiei si starneste conflicte aprinse cu cei din jur

Soudi mai crede ca daca nu esti casatorit, nu ar trebui sa ai copii. In ce priveste propria sa familie, ea a spus:

„Nu-mi pasa deloc daca voi fi criticata pentru asta, dar copiii mei nu se vor casatori niciodata cu oameni saraci. Se vor casatori doar cu cei care au deja bani, perioada mea de sarcina mea nu va fi in zadar. La urma urmei, fiica mea trebuie sa invete cum sa cheltuiasca banii sotului sau ai tatalui. Daca voi avea o fiica, bineinteles ca o voi invata cum sa agate un milionar sau poate chiar un miliardar. Daca voi avea un baiat - il voi invata cum sa aiba grija in primul rand de familie, apoi de sotie. Sotiorul meu ii va da sfaturi cum sa castige milioane, dar si cum sa le investeasca. Cu siguranta eu voi fi cea care le va gasi parteneri potriviti”, spune britanica.

Misterul disparitiilor: inainte de Kate Middleton , Printesa Charlene a fost si ea de nevazut timp de 10 luni

Cu toate aceastea, femeia a adaugat ca viitorii lor copii vor fi rasfatati de ea si Jamal:

„In prezent, consider ca primel lor cuvant ar trebui sa fie Dior, dar nu mama sau tata. Oamenii cred ca eu nu merit sa fiu parinte. Sincer, consider ca astfel de oameni sunt dezgustatori", a adaugat ea.

Articole din aceeasi categorie