26.12.2022
Ina Terescenco are o sora cu care seamana leit! Bloggerita a publicat o fotografie comuna cu bruneta focoasa: „Sunteti gemene?” - FOTO

Urmaritorii virtuali ai Inei cunosc faptul ca ea are o sora pe nume Victoria, insa putini stiu ca aceasta mai are inca una.

Pe pagina sa de Instagram, Terescenco a publicat mai multe videouri si poze unde a aratat abonatilor sai cum a sarbatorit in acest an Craciunul pe stil nou.

Aceasta sarbatoare Inna a petrecut-o alaturi de sora sa, impreuna cu care si-a facut si o fotografie.

„Sora”, a mentionat aceasta in descrierea postarii care a adunat aproape 4 mii de aprecieri din partea urmaritorilor ei.

Internautii au observat indata cat de mult seamana cele doua brunete. „Ce mai semanati.”, „Ce bine semanati. Sa fiti sanatoase.”, „Va admir,  sunteti de nota 10. Sarbatori fericite.”, „Semanati foarte bine, sunteti gemene?”, „Ai o sora superba.”, au scris acestia in sectiunea de comentarii a fotografiei.

Fiul Nataliei Barbu a implinit 10 ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale: „Te iubesc o vesnicie si o zi” - FOTO

Terescenco mai are o sora pe nume Victoria. Aceasta este si ea foarte activa pe Instagram, acolo unde are o comunitate de aproape 80 de mii de urmaritori.

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 120 de mii de abonati, iar pe Tik-Tok se bucura de peste 18 milioane de aprecieri.

De sarbatori, sa fim mai buni! Bloggerita Anya Tapes a ajutat cateva familii nevoiase de Craciun: „Ca duc un astfel de trai poate ca nu este nici vina lor” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie